sâmbătă, 2 ianuarie 2010

This video is not available in your country!

Mie mi s-a mai intamplat ca pe youtube sau pe alte site-uri cu clipuri video(mtv.com, hulu.com si altele) sa nu pot vizualiza continutul clipului din cauza ca nu sunt din usa sau din alta tara. Cu ce am gresit ca m-am nascut aici ?

Mesajul care apare deobicei :
"Sorry, currently our video library can only be streamed from within the United States"
Rezolvare :
Programul Hotspot Shield (AnchorFree)

"Hotspot Shield: Ensure you are private, secure, and anonymous online!"


Programul se conecteaza automat la niste servere proxy carora le trimite cererile tale. Astfel pacalesti site-ul dorit. El vede doar serverul proxy de unde provine. Daca acesta e din tara caruia ii e destinat site-ul, il va lasa sa-i acceseze continutul si implicit si tie, cel care esti conectat la server.

Nu toate serverele proxy, la care se conecteaza acest program, sunt din state. Fapt pentru care s-ar putea sa nu functioneze de fiecare data. Rezolvarea e simpla, te reconectezi la un alt server printr-un simplu buton din program.

link pentru descarcare

Dupa instalare va aparea o icoana in bara. Da un click pe ea și apoi click pe Connect/ON. Îți va deschide o pagina web locala in browserul implicit: http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&lang=eng unde iti va afisa starea programului.

Dupa ce te-ai conectat, poti naviga in voie pe site-urile dorite.

Daca nu reusesti cu primul server, reconectează-te dand click pe icoana de langa ceas, apoi click pe Disconnect/OFF și urmeaza iar pasii pentru conectare.

Nu uita sa te deconectezi de la serverul proxy. Nu de alta, dar conexiunea printr-un astfel de server nu e tocmai rapida. Deci, foloseste-l doar cand stii ca ai nevoie de asa ceva!